А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Константин Папазов: Балкан заслужено е шампион

Константин Папазов: Балкан заслужено е шампион

В щаба на Левски Лукойл посрещнаха философски загубата в четвъртия мач от финалната серия на НБЛ от Балкан, след която титлата остана в Ботевград.

 

" Утре животът ще продължи. Да сме живи и здрави! Това е единственото нещо, което е важно. Здравето на човека. Да, имахме амбиции. Преди този финал имахме амбицията да направим най-успешния сезон в историята на Лукойл с три купи и добро представяне в Европа. Не успяхме да го направим. Боли ни, но трябва да бъдем обективни, че Балкан заслужава шампионската купа. Смятам, че ние загубихме тази титла в София в мач номер 2, защото доста е решаващо поведението на публиката. Изпуснахме домакинското предимство в София и Балкан заслужено е шампион. Балкан бе в по-добра психологическа ситуация. Доста компоненти влияят и бяхме надиграни.

 

 Изпращаме добър сезон за българския баскетбол, с добри мачове. Ние не сме щастливи, но трябва да гледаме глобално на нещата. Сезонът на Левски беше добър. За нас единственият синоним на успеха е първото място. Неуспех е това, че не сме шампиони. Това е истината. Ние през сезона бяхме най-добрият отбор, но в тази серия – не“, каза Папазов след финала.1 2 3 4 5 ... 155 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager