НОВИНИ
 

Новите шампиони: Какво казаха след финала?

Новите шампиони: Какво казаха след финала?

Венцислав Петков, капитан на Балкан:

"Наистина съм много щастлив. Радвам се много, че успяхме да зарадваме всички тези хора, които дойдоха в залата. Специален момент за мен – да вдигна титлата пред толкова много хора. Чувствам се наистина щастлив да бъда подкрепян и да знам, че имам толкова хора зад гърба си. Това ми дава спокойствие и щастие. Много се радвам наистина. Това е един специален момент за мен – да вдигна купата пред толкова много фенове, които дойдоха да ни подкрепят. Наистина съм много радостен. Не мога да кажа с какво бяхме по-добри, но просто успяхме да победим заедно като отбор. Раздавахме се във всяка една фаза на макс и така се поздравихме с победа. Левски наистина са добър отбор и никога не се отказва. Играхме във всяка секунда в края на мача."

 

Павел Иванов:

"До последната минута ме беше страх да повярвам. Благодаря на хората тук, радват ни се и ни оказват безрезервна подкрепа. Много им благодаря. Бих казал - много тежка година. Може би затова това е най-сладката титла в живота ми!“

 

Димитър Димитров:

„Изключително съм щастлив. Спечелихме със здрава игра в защита и агресивно нападение, и 40 минути борба. В последните две минути си повярвахме. Всички видяхте тази атмосфера. Невероятна е. Не мога да опиша с думи чувството, което изпитвам в момента.“1 2 3 4 5 ... 157 »
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten