А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Гледай баскетбол, чети и се вдъхновявай!

Гледай баскетбол, чети и се вдъхновявай!

В навечерието на Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост 24 май НБЛ и издателство „Жануа‘98“ подновиха своето партньорство. До края на финалите в лигата от издателската къща ще подаряват по една книга на фен в залата, който участва в специални игри с публиката. Така печелившите ще могат едновременно да се насладят на емоцията в залата по време на финалите между Левски Лукойл и Балкан, а също така да се запознаят с биографиите на велики спортисти като Коби Браянт (автор Роланд Лейзънби) и Юсеин Болт.

 

Първата победителка в играта на "Жануа′98" вече се наслаждава на интересното четиво. Следващият мач от финалите между Левски Лукойл и Балкан е на 23 май, отново в зала "Универсиада", от 19 часа.

 

***

 

Издателско–продуцентска къща Жануа′98 е създадена през 1998 година. Развива динамична издателска работа, организиране и провеждане на семинари, творчески срещи и тренинги. Участва в създаването на многобройни културно-социални събития, занимава се с продуцентска и благотворителна дейност.

 

Книгите на Жануа′98 са добре познати на българските читатели, предпочитано четиво са за хора от всички възрасти. Издадени са над 130 тома с беседи на Учителя Беинса Дуно.  Сред авторите, които издаваме са: Мирзакарим Норбеков, Берт Хелингер, Геше Майкъл Роуч, Лари Кинг, проф. Иван Неумивакин, Михаил Литвак, Пол Екман, Елинор Рузвелт, Бенджамин Франклин, д-р Сергей Бубновски, Ролан Лейзънби, Уолтър Айзаксън, Майк Тайсън, Майкъл Елсберг, Хоан Гарига Бакарди, Мишел Платини.

 

От 2008 година развива националната благотворителна акция „Жълти стотинки“.

 

През 2017 година Жануа′98 е водещо издателство с едни от най-успешните биографични и бизнес издания на българския пазар - „Феноменът ZARA“, „Джеф Безос и векът на Амазон“, „Високоефективният мениджмънт - Интел“, биографиите на Андреа Пирло, Арсен Венгер, Карло Анчелоти, Рой Кийн, Майкъл Джордан, Коби Браянт, Юсейн Болт.1 2 3 4 5 ... 155 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager