А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след А1 Академик София - Левски Лукойл (105:108)

Коментари след А1 Академик София - Левски Лукойл (105:108)

Георги Давидов, старши треньор на А1 Академик София: "Играхме като равен с равен с най-добрия отбор в България. Момчетата се справиха невероятно, блестящо, без никакъв страх, без никакво притеснение и показаха точно това, което ние искаме от тях. загатнаха за стила, който ще гоним през следващия сезон. Мога само да кажа, че в момента съм един наистина щастлив и горд треньор. Пожелавам успех на отбора на Левски в предстоящите плейофи, защото там играят много момчета, към които изпитвам голяма симпатия и които бяха част от нашия отбор преди. Надявам се да си свършат работата по най-добрия начин. Левски не игра слабо срещу нас, просто и двата отбора - и ние, и те, играхме силно."
Николай Грозев, капитан на А1 Академик София: “Изиграхме един от най-силните си мачове за сезона и също така успяхме да зарадваме публиката. Мисля, че с последните си два мача показахме играта, с която трябва да излизаме на терена всеки път. Дано доброто представяне в последните срещи е предпоставка за успешен следващ сезон.”

 

Константин Папазов, старши треньор на Левски Лукойл: "Адмирации за отбора на Академик, за всички момчета, които днес показаха страхотна игра и се бориха до последно, загатвайки, че в много от тях е бъдещето на българския баскетбол. Адмирации и за колегите от треньорския щаб, които работят с тези талантливи играчи и в мачове като този си проличава колко много ценна работа са свършили. Затрудниха ни, ние имаме много върху какво да работим, особено в дефанзивен план, където трябва спешно да подобрим играта си, но в нападение показахме класа и не мисля, че е имало момент от двата двубоя, в който да не сме държали срещата в ръце, въпреки резултата. Мислите ни сега са изцяло насочени в посока Рилски спортист. Очаква ни изключително тежка полуфинална серия, в която трябва да изглеждаме по друг начин."

 

Христо Захариев, баскетболист на Левски Лукойл: "На първо място бих искал да поздравя момчетата от Академик, които и в двата мача от тази серия срещу нас играха много силно и се представиха на много високо ниво. В двубоя тази вечер ние от своя страна се представихме добре в нападение, а и в двете срещи успяхме да вкараме над 100 точки, но трябва да подобрим защитата занапред. Вече мислим за полуфиналната битка срещу Рилски спортист. Ще се подготвим максимално добре и ще подходим максимално отговорно, защото ни очаква много трудна и оспорвана серия."
1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager