А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Рилски спортист - Академик Бултекс 99 (83:77)

Отзиви след Рилски спортист - Академик Бултекс 99 (83:77)

Людмил Хаджисотиров, старши треньор на Рилски спортист: „Поздравявам отбора си, че след този тежък сезон, след толкова много проблеми и с умна, корава игра, със сърце, успяхме да преодолеем един противник, който през сезона ни създаде доста проблеми и реално беше фаворит преди плейофите. Мисля, че тази серия осмисля сезона ни до момента и това беше нещото, което казах на играчите. Всички тези проблеми и този труд, който хвърлихме през годината няма как да е напразно и всичко това ще се отплати. За мача иначе мога да кажа, че започнахме слабо в защита, за да ни вкарат 35 точки в първата част. След това обаче ги лимитирахме и във втората ни вкарват 13, в третата- 14 и 15 в четвъртата. Това е нещото, което ни спечели мача, както и спечелената борба. Опитът също оказа влияние, защото ние знаем как да играем в някой тежки ситуации, за да извлечем най- доброто в дадения момент“.

 

Златин Георгиев, баскетболист на Рилски спортист: „Беше много труден мач. Имаше голямо напрежение и трябваше да победим. Отборът на Академик игра много добре днес. Вкараха ни 35 точки за първата част, което е убийствено. Радвам се, че във втора и трета част играхме добре в защита. Сега ще играем с най-силния отбор в първенството. Трябва да покажем силна защита и организиран баскетбол, защото Левски наказва всяка една грешка. Ще се борим докрай“.

 

Асен Николов, старши треньор на Академик Бултекс 99: „Стана здрав мач. Поздравявам отбора на Рилски спортист. В първия мач ни победиха категорично, но днес смятам, че стана добър двубой, в който накрая заслужено спечелиха. Пожелавам им успех в следващите мачове от плейофите и благодаря на моите момчета. Те подходиха с отговорност и трудолюбие през целия сезон.  Може би това ни изигра лоша шега и това желание и отговорност ни попречиха в тези два важни мача да покажем пълния си потенциал“.

 

Васил Бачев, капитан на Академик Бултекс 99: „Интересен мач. Мисля, че играхме по- добре от двубоя в Пловдив, но през втората част Самоков затегнаха защитата и ние направихме няколко грешки, с които разликата падна. След това успяха и да поведат, и да си вземат мача“.

 1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager