А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Балкан - Спартак Плевен (96:63)

Отзиви след Балкан - Спартак Плевен (96:63)

 

Небойша Видич, старши треньор на Балкан: "Изпуснахме Цеци Острев в началото на мача, той ни вкара 14 точки в първия период и 17 през първото полувреме. Не може да направиш разлика за 10 минути. Мисля, че тя постепенно се покачваше нагоре, което ни позволи да запазим свежи нашите играчи за изпълнението на обещанието, което имаме този май. Надявам се, че българите ще обяснят на чужденците в нашия отбор, че няма да бъде същият мач в Плевен. Вероятно Спартак имат своите цели и желания да продължат серията и със сигурност залата в Плевен ще бъде пълна и мачът няма да е така лесен, както днес. Надявам се, че ще контролираме мача. Това е нашият проблем да контролираме мача."  


Крис Минков, играч на Балкан: "Винаги при навлизането в плейофите напрежението в първата част е малко по-високо, докато се сработим и свикнем, но мисля, че след това се оттърсихме от него. Мога да кажа, че досега изиграхме три нелеки мача със Спартак Плевен. През първото полувреме днес също ни бяха вкарали доста точки, но мисля, че в края на мача ги лимитирахме и всичко се нареди. В Плевен винаги се играе много тежко. Фаворити също са губили доста мачове там. Ще се готвим сериозно още утре и отиваме за победа, но със сигурност няма да бъде леко. "

 

Цветослав Острев, играч на Спартак Плевен: „За съжаление не бяхме подготвени за тяхната бърза и агресивна игра. Може би

половината им точки са на транзиция. Точно това си говорихме преди мача, че те са много силни в прехода от защита в нападение, а там трябва тичане и нищо повече. Не успяхме да се справим с това. Знаехме точно къде са най-силни, но въпреки това не успяхме да ги спрем. Надявам се след два дни това нещо да го ограничим и да направим по-добър мач в Плевен."

 

Александър Дяковски, старши треньор на Спартак Плевен: „Няма какво много да се коментира. Скоростта на нашия и на техния отбор беше на свят разлика. Там беше големият проблем. Знаехме, че той ще бъде именно транзицията в защита и ако позволим на Балкан да имат доста точки от бърза атака и отворени стрелби, шансовете ни стават минимални. За съжаление точно това стана. През второто полувреме Балкан увеличи агресията. Тогава вече и нападението ни почна да не върви, докато през първото горе долу ни се получаваха нещата през по-голямата част. След почивката агресията вече стана много сериозна. Откраднаха ни няколко топки, от които последваха бързи кошове и вдигнаха разликата. Беше нормално и ние вече да мислим за следващия мач."  1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager