ј1 јкадемик —офи€јкадемик Ѕултекс 99ЅалканЅероеЋевски Ћукойл –илски спортист—партак-ѕл„ерно море “ича„ерноморец Ѕургасямбол
Ќќ¬»Ќ»
 

»зказвани€ след Ћевски Ћукойл - ј1 јкадемик —офи€ (106:95)

»зказвани€ след Ћевски Ћукойл - ј1 јкадемик —офи€ (106:95)

 онстантин ѕапазов, старши треньор на Ћевски Ћукойл: "–утинна победа за нас, независимо, че имаше н€каква степен подцен€ване от моите играчи. ѕолучихме сериозно портиводесйтвие от страна на јкадемик, много се стараха младите играчи на съперника. ƒълго време играха зона и това беше полезно за нас. Ќе мога да кажа, че не сме били концентрирани в защита. ƒаже напротив. ѕросто поредица грешни решени и лоша транзици€ доведоха до този развой на срещата.  ато ц€ло, освен победата, ние можем да извлечем доста плюсове от този двубой."

 

Ѕожидар јврамов, играч на Ћевски Ћукойл: "»скам да поздрав€ момчетата от јкадемик за сърцатата игра. «атрудниха ни максимално и доказаха, че този отбор има огромен потенциал и че за този отбор тепърва ще се говори. «а нас е важно, че стигнахме до победата и поведохме в сери€та. ќчаквам да стигнем до успеха и в понеделник в ѕравец. ќпитът и класата са на наша страна, но тр€бва да се постараем да защитим големите очаквани€ с адекватни действи€ на терена."

 

√еорги ƒавидов, старши треньор на ј1 јкадемик —офи€: “≈дин от най-добрите ни мачове за този сезон въпреки загубата! ƒнес момчетата се доближиха до стила, който имаме като иде€ в наши€ щаб. »маше много добри моменти за нас и доза подцен€ване от Ћевски и за това мача беше интересен, но класата на момчетата на Ћевски е несравнима и само нашето огромно желание за доказване изравни играта. »скаме да направим още един такъв мач в ѕравец!”

 1 2 3 4 5 ... 154 ї
 Ћј—»–јЌ≈
Ќационална Ѕаскетболна ЋигаЌ€ма изиграни срещи
√алери€
ѕартньори на клубовете
Molten

Fan Manager