А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след Берое - Ямбол (98:81)

Коментари след Берое - Ямбол (98:81)

Любомир Минчев, старши треньор на Берое: "Не беше лесна победа. Доволен съм от победа и от начин, по който изиграхме последните 10 минути. За мен лично не успяхме да влезем концентрирано и отговорно в срещата, въпреки цялата подготовка и приказки в последните два дена. Мога да кажа, че подценихме тима на Ямбол и това в първите минути ни създаде много големи проблеми. За мен 3/4 от срещата я проспахме. Получихме 29 точки в първата част, а нямахме нито един фаул. Такова нещо не ми се бе случвало. Накрая поне показахме характер. Предимството ни дойде със здравата игра на Конър в отбрана, което сякаш вдъхна увереност и на останалите. Желанието е да затворим този ¼ финал с победа още в следващия двубой. За това обаче е нужно да подходим много, много по-сериозно."

 

Николай Стоянов, играч на Берое: "Победихме и това в общи линии е най-хубавото от сблъсъка с Ямбол. Не влязохме никак добре, трябваше да наваксваме изоставане в един момент от 10 точки. Радващото е, че въпреки това успяхме да се върнем още в самото началото на втората част. Ако искам нещо да се повтори на 29-ти при втория ни мач в Ямбол, то това са последните 10 минути от днешния двубой. Трябва обаче да подходим много сериозно за идващия мач, за да затворим серията при 2:0 за нас."

 

Иван Чолаков, старши треньор на Ямбол:  "Мисля, че се получи двубой с много добро ниво на баскетбола. Поздравявам тима на домакините. Ние съумяхме да противодействаме в 3/4 от срещата. Това обаче е целият ни потенциал. Виждате, че като изкарам един гард и играта ни тръгва в друга посока. Нямаме алтернатива и се налага да пускаме 17 годишни момчета. Аз лично съм доволен и се надявам, че ще зарадваме феновете си с победа в Ямбол. На домакините не им беше лесно, това мога да кажа със сигурност. Успяхме да устискаме до последната четвърт. Това ни е потенциалът. Аз вярвам в моя отбор."

 

Евгени Иванов, баскетболист на Ямбол: "Като цяло мачът беше много интересен и резултатен, което със сигурност се е харесало на феновете по трибуните. Имаше какво още да поправим в играта, но за съжаление това е. Много постепенно и хаотично се случваха част от атаките ни в последните секунди, а Берое ни срещаше с агресивна защита. Надявам се, че в Ямбол ще се представим много по-добре. Имаме надежда да обърнем серията. Ще се борим."

 

 

 1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager