А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Академик Бултекс 99 - Рилски спортист (60:79)

Отзиви след Академик Бултекс 99 - Рилски спортист (60:79)

Асен Николов, старши треньор на Академик Бултекс 99: "Проблемите ни настъпиха през втората и третата четвърт, когато загубихме организация в нападение, бяхме еднообразни, атакувахме с едно движение и един пас. Проблемът ни беше в нападение. Загубихме домакинското предимство, трябва да дадем всичко от себе си, за да върнем серията в Пловдив и да се реваншираме. Трябва да забравим това, което стана днес максимално бързо. И да се подготвим за мача в Самоков."

 

Александър Груев, баскетболист на Академик Бултекс 99: "Стартирахме много добре, но лека полека нищо не се получаваше. Изиграхме най-слабия ни мач като домакини в най-лошия момент. Добре е, че има още един двубой, надявам се да върнем серията в Пловдив. Не ни влязоха няколко шута, Рилски спортист започна да играе по-добре в защита, ние започнахме да губим увереност, а те да добиват – не си спомням да сме вкарали само 60 точки където и да е през този сезон."

 

Людмил Хаджисотиров, старши треньор на Рилски спортист: "Поздравявам отбора ми, защото въпреки проблемите излязохме мобилизирани и мотивирани. Казахме си, че какво е било в редовния сезон, вече е минало. Играхме добре в защита, лимитирахме силното нападение на Академик Бултекс 99 и спечелихме борбата под коша, което беше много важно. Смятам, че и в атака играхме разумно, и не допуснахме много грешки. През първото полувреме стрелбите ни не влизаха, но беше въпрос на време да започнат да влизат. Направихме една крачка, но тя не означава нищо. Мачът в Самоков ще бъде много труден."

 

Димитър Маринчешки, играч на Рилски спортист: "Определено не очаквахме толкова лесна и изразителна победа. Напоследък играехме доста колебливо, но днес се събрахме и показахме, че можем да играем добре. Може би като гости играем по-освободено, в такива мачове напрежението винаги е в домакина, така че във втория двубой в Самоков трябва да се справим с това."1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager