ј1 јкадемик —офи€јкадемик Ѕултекс 99ЅалканЅероеЋевски Ћукойл –илски спортист—партак-ѕл„ерно море “ича„ерноморец Ѕургасямбол
Ќќ¬»Ќ»
 

»зказвани€ след „ерно море “ича - Ѕерое (88:105)

»зказвани€ след „ерно море “ича - Ѕерое (88:105)

√алин —то€нов, старши треньор на „ерно море “ича: "ѕървото полувреме загубихме втората част с 12:30, а тези 20 минути ги завършихме 23 на 9 борби в т€хна полза, както и без борба от наша страна в нападение. ƒругото нещо б€ха 10 точки в повече на контраатака, които се получиха, след това през второто полувреме се запазиха.  ласен отбор срещу нас. «а мен Ќиколай —то€нов за пореден път доказа сво€та класа. «а нас е гол€м проблем, когато има толкова сърцат и добър играч - със стрелба от тройката, с борби в нападение. ¬инаги ни прави големи проблеми. »скам да благодар€ на мо€ отбор, защото по принцип петима играчи въобще не тр€бваше да се събличат. ¬сички от т€х изкоментираха, че са готови за игра. ќт т€х двама така и не пуснах – јлександър  ръстев и ћартин …орданов. ќстаналите трима б€ха ¬еселин √еоргиев, ÷ветомир  уртев и ћартин —тефнов. √олемите проблеми идват от изключително сгъстени€ цикъл."

 

Ћюбомир ћинчев, старши треньор на Ѕерое: "≈динственото, което акцентирах на наши€ отбор бе за загубата, ко€то допуснахме предни€ път. “р€бва да имаме мотиваци€ всеки път и да сме концентрирани да изиграем мача добре. —правихме се добре, с изключение в защита."

 

Ќиколай —то€нов, баскетболист на Ѕерое: "—лед победата в предишни€ кръг б€хме почти изпълнили целта – да спечелим второто м€сто в редовни€ сезон. ƒойдохме във ¬арна с главната цел да спечелим и да затвърдим тази позици€. ѕоказахме добра игра и навлизаме в игрови ритъм за предсто€щите плейофи. Ќад€вам се да е представим добре и да изпълним целта – да достигнем до финал."

 



1 2 3 4 5 ... 154 ї
 Ћј—»–јЌ≈
Ќационална Ѕаскетболна Ћига



Ќ€ма изиграни срещи
√алери€
ѕартньори на клубовете
Molten

Fan Manager