А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморецЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след Берое - Спартак Плевен (100:78)

Коментари след Берое - Спартак Плевен (100:78)

Любомир Минчев, старши треньор на Берое: "Очаквах труден мач и така се получи до средата на третата четвърт. Тогава вдигнахме интензитета в отбрана и това си оказа влияние. В нападение бяхме изключително бързи. Вижда се какви проблеми имаме. През първата част не ми хареса спадът, който доведе и до това да загубим частта. Играхме бавно, без интензитет, без натиск в защита. Радващото е, че показахме коренно различно лице през втората част."

 

Станислав Ваклинов, баскетболист на Берое: "Труден мач. Не беше изобщо толкова лесно, колкото изгледаше. С особена сила това важи за първото полувреме. Знаехме, че срещата няма да бъде лесна, защото просто имахме много сериозни проблеми с ротацията. През второто полувреме ги смачкахме в защитата, а в предни позиции бяхме изключително бързи и концентрирани. Разбира се, имахме и нужната доза късмет. В следващия кръг е много важно да победим, за да сме спокойни за втората позиция в класирането преди плейофите. Това беше най-добрият лек след негативния развой в Албания. Всички момчета, които сме в Берое, сме победители и едно разочарование не може да ни пречупи."

 

Александър Дяковски, старши треньор на Спартак Плевен: "В началото успяха да ни направят голяма разлика, но намерихме сили не само да ги изравним, но и да поведем и да спечелим частта. В нападение играхме много добре през първата половина, движихме изключително бързо топката. Завършихме само с 3 грешки. Въпреки ниския процент успеваемост от тройката бяхме в мача. През второто полувреме играхме нещо различни. Направихме 10 грешки, а това е адски много срещу отбор като Берое, който веднага те наказва. Те стреляха много добре дори от трудни ситуации, макар че за Конър Франкамп няма трудни стрелби. Там се получи разликата от 15 точки, след което рухнахме психически."

 

Цветослав Острев, играч на Спартак Плевен: "До средата на третата част мачът беше много оспорван. Бяхме в мача. Точно в средата на третата четвърт Конър Франкамп наниза 3 или 4 последователни тройки. Тогава отборът на Берое взе психологическо предимство. Статистиката им показва много висок процент от тройката. За съжаление ние не успяхме да противопоставим на бързата им игра и стрелбата от далечно разстояние."1 2 3 4 5 ... 139 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager