А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморецЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Левски Лукойл - Академик Бултекс 99 (100:78)

Отзиви след Левски Лукойл - Академик Бултекс 99 (100:78)

Константин Папазов, старши треньор на Левски Лукойл: “При всички случаи отсъствието на Младен Виткович се отразява за тях. Има умора. Има емоционално изпразване след Балканската лига. Ние пък подходихме много сериозно. Аз съм доволен, защото имаме изключителни показатели. Разликата в отборния коефициент е доста по-голяма, но може би заради малкото минути на Олисемека и липсата на Виткович. Радващо е, че имаме с точка повече от тях след борби в нападение. 5 човека с над 10 точки и 30 асистенции, което е най-радващото, въпреки че изпуснахме фаулове. Подходихме коректно и мотивирано сега към тим, който се бори за четвъртото място, ще търсим това и срещу Рилски спортист. Ние не избираме и не е коректно. Плевен също имат шансове, играят добър баскетбол.”

Калоян Иванов, баскетболист на Левски Лукойл: “Гоних го този трипъл-дабъл от началото на сезона, защото Деян има един, когато беше на 18 години, и ме подиграва, че нямам. Момчетата ми помогнаха доста. На Академик им липсва Виткович, който е важен играч за ротацията им. Учудих се, че не играха дълго с двете петици. В този етап на първенството отсъствията са част от играта. На нас също ни липсват играчи, а в момента играем срещу отбори, като един от тях евентуално можем да играем на полуфинал с тях и едно психологическо предимство е важно. Първите три отбора са ясни вече, сега битката ще бъде за 4-5-то място между Рилски и Академик Бултекс 99 за домакинско предимство.”

Асен Николов, старши треньор на Академик Бултекс 99: “Трудно е да се каже нещо позитивно след такъв мач. Влязохме безобразно в двубоя и до края поведението ни беше непрофесионално. Не омаловажавам успеха на Левски. Със сигурност ни превъзхождаха. Начинът, по който ни превъзхождаха не отговоря на класата на двата отбора. При нас нямаше нито борба, нито желание за игра, нито агресия в защита, грешни решения в нападение. Въобще много грешки и много пропуски.”


Александър Груев, баскетболист на Академик Бултекс 99: “Силно се надявам представянето ни днес да е било плод на умората от мачовете и пътуванията през последната седмица. Бяхме много под нивото, което искаме да бъдем. До края на редовния сезон нямаме право на повече такива мачове, в плейофа също.”1 2 3 4 5 ... 139 »
http://diassport.com/
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager