А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморецЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Рилски спортист - А1 Академик София (95:64)

Отзиви след Рилски спортист - А1 Академик София (95:64)

Людмил Хаджисотиров, старши треньор на Рилски спортист: „Мисля, че днес желанието, агресията в защита, скоростта, с която играхме беше много различна от предните няколко мача, както и езикът на тялото и мотивацията на състезателите и това беше ключово за победата. От агресивната защита създадохме много ситуации, вкарахме 35 точки на бърза атака и имаме 24 асистенции. Когато играеш по този начин неминуемо създаваш предпоставки за отворени стрелби. Някои от тях влизат, а други не, но точно това доведе до тези 11 тройки, които вкарахме. Единствено имам забележка към това, че направихме много грешки- 11. Все пак да не забравяме, че само преди месец и половина имахме проблем с този отбор, който е изграден от млади и талантливи играчи, с които Георги Давидов и щабът му вършат чудесна работа през сезона. Именно заради това подходихме максимално сериозно към срещата. Сега за нас остава да играем концентрирано  във всеки един мач до края на сезона, защото нямаме лукса и възможността да гледаме няколко стъпки напред, а играем мач за мач и затова сега ще си починем, а от утре почваме да се готвим за срещата с Левски Лукойл в неделя“. 

 

Златин Георгие, играч на Рилски спортист: „Добър мач за нас. Играхме добре и в нападение, и в защита. Допуснахме да ни отбележат 64 точки, което е добре. Държахме добро темпо и направихме доста бързи атаки. Отборът на Академик е млад и смятам, че трудно могат пак да ни победят в нашата зала, тъй като разполагаме с доста опитни играчи,. Сега почиваме и от утре започваме да се готвим за мача в неделя срещу Левски Лукойл“.  


Георги Давидов, старши треньор на А1 Академик София„Честито на отбора на Рилски спортист, които след загубата от нас тук се видя, че са се постарали и са се възползвали по най-добрия начин от двуседмичния цикъл без мачове, защото днес изглеждаха по съвсем различен начин от предния двубой. Играха с агресия, с опит и ни надиграха тотално. Трудно е, когато гледаш отбора си по този начин, говоря за моя, да кажа нещо положително. Може би се натрупа умора в някои от основните ни играчи, защото все пак играем на два фронта, това не е извинение“.

 

Андрей Иванов, баскетболист на А1 Академик София: „ Нещата, които ни говореше треьорът в съблекалнята, за съжаление, изобщо не беше изпълнено от нас и това си пролича. Сега трябва да забравим този мач и да се готвим сериозно за следващия, особено в защита, защото допуснахме доста голям брой точки, а това не е добре. Треньорът иска от нас да играем повече на бързи атаки, защото сме млад отбор, а днес това така и не го изпълнихме“.


 
1 2 3 4 5 ... 139 »
http://diassport.com/
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager