А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморецЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след Левски Лукойл - Берое (96:94)

Коментари след Левски Лукойл - Берое (96:94)

Константин Папазов, старши треньор на Левски Лукойл: "Луда работа. Баскетболът се промени. В миналото като че ли беше по-спокойно. Хубаво е, че получените 16 тройки отвърнахме с 12. Има обаче нещо, което ми се набива на очи. Статистиката показва, че ние сме водили 35 минути, а Берое – 1,05, а останалите е имало равенство. Така че, може би заслужено по тази причина спечелихме. Първото полувреме Франкамп игра много силно, второто пък Когинс. Притеснителното е, ако и двамата играят по този начин по едно и също време. Те са изключителни стрелци. Сашо Янев пък може всичко. Много опасен отбор и затова съм доволен.”

Патрик Рембърт, баскетболист на Левски Лукойл: “Наистина беше луд мач, но Берое е отбор, който винаги много се раздава. Мисля, че всеки път, когато играем с Берое и Балкан, нивото ни става все по-добро. Познавам Конър и знам какво може. За нас първото място е голяма крачка към плейофите.”

Любомир Минчев, старши треньор на Берое: “Зоновата защита я използвахме на базата на това, че имахме проблеми с високите играчи и фауловете, а отделно сме с един играч по-малко в ротация. Интересен мач като цяло. И двата отбора можеха да се поздравят с победата. Честитя на отбора на Левски. Сега целта пред нас, както и пред другите участници, е да спечели Балканската лига. Всеки отбор има проблеми, така че трябва да се съобразяваме с това, което имаме и се е случило в момента. Ники Стоянов получи болки в прасеца на тренировка, утре ще премине преглед. Ще видим. Дано не е нещо, което ще му попречи да играе във финалите на Балканската лига.”

Конър Франкамп, баскетболист на Берое: “Трудно е да съм удовлетворен след загуба. Искахме да се борим, но рано допуснахме пасив от 15 точки, а след това върнахме и дори поведохме. Те бяха по-съсредоточени в отиграванията си. Трудно е без двама играчи, но трябва да го преодолеем, тъй като сезонът е дълъг. Контузиите са част от играта. Ще работим върху това.”1 2 3 4 5 ... 139 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager