А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Ямбол - А1 Академик (107:77)

Отзиви след Ямбол - А1 Академик (107:77)

Иван  Чолаков, старши треньор на Ямбол: "Определено нашият отбор е по-майсторския. Младостта само не стига, още повече че липсваха и някои от основните играчи на Академик. Имаме още върху какво да работим, но един месец без игра не е най-доброто за един тим. Надявам се бързо да навлезем в игрови ритъм и да покажем, че и тази година не сме отбор само ще участва в първенството, а ще играе и съществена роля." 

 

Станислав Говедаров, капитан на Ямбол: "До голяма степен изпълнихме указанията на треньора. Отборът на Академик има няколко контузени играчи и това до някъде определи и качеството на тяхната игра. Владеехме играта и контролирахме целия мач. Можеше още още в първото полувреме да дръпнем с голяма разлика, но във втората част нещата си дойдоха на мястото и заслужено взехме победата."

 

Георги Давидов, старши треньор на А1 Академик : "Ямбол е по-класен отбор от нашия и заслужено ни победи. Яд ме е, че разликата може би трябваше да бъде по-малко. Днес се опитах да дам шанс на всички състезатели и това може би беше причина за тази разлика. Тези момчета, които до този момент не са взимали голямо участие в мачовете се справиха страхотно. Разочарован съм от част от титулярите и не мога да си обясня тяхното поведение, играта им беше под нивото им и не мога да разбера защо."

 

Александър Милов, баскетболист на А1 Академик: "Труден мач за нас. Играхме едно добро първо полувреме с поносима разлика. Във втората част опитът на Ямбол направи ситуацията неприятна за нас с тази голяма преднина. Като едно малко извинение бих казал, че играхме в намален състав без двама основни играчи.Не може да допускаме такива разлика въпреки младостта си."

 1 2 3 4 5 ... 137 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Черно море Тича
Ръст: 200 см
Тегло: 100 кг
Рождена дата: 09-05-1993
Пост: Крило - Тежко крило (3-4)
април
MVP39
Точки28.7
Борби13
Асистенции1.3
Отнети топки2.7
Минути36
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager