А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Академик Бултекс 99 - Черно море Тича (92:80)

Отзиви след Академик Бултекс 99 - Черно море Тича (92:80)

Асен Николов, старши треньор на Академик Бултекс 99: "Оспорван двубой, за което вината е изцяло наша. Единствено съм доволен от победата, но не и от играта. Това, че в последните мачове играем по този начин, ме притеснява, но не остава време за тренировъчен процес, за да коригираме някои неща. Сега отново влизаме в цикъл сряда-събота. Радостно е, че наближава паузата, за да имаме възможност да поработим. Не съм доволен от доста неща в последните 3-4 мача – защита, транзиция в защита, бърза атака, постепенно нападение. Трой Франклин има сериозен потенциал, доволен съм от представянето му днес. Като се има предвид, че все още не е напълно интегриран в отбора, можем да очакваме повече от него. Това, което показа днес, предполагам, че ще е най-малкото."

 

Трой Франклин, състезател на Академик Бултекс 99: "Щастлив съм, че победихме в първия ми мач за Академик Бултекс 99. Срещата бе трудна, но се радвам, че успяхме. Чувствам се отлично в новия ми отбор, момчетата са страхотни, тепърва ще трябва да изградим химията в тима. За пръв път съм в България и все още не съм имал време да се запозная подробно с града, но се наслаждавам на престоя си тук. Нивото на баскетбола е добро – добър интензитет, скорост. Смятам, че отборът ще израства и ни предстоят хубави неща, но трябва да поработим още повече в защита."

 

Галин Стоянов, старши треньор на Черно море Тича: "Доволен съм, но знам, че нашият отбор има резерви. Имаше моменти, в които можехме да бъдем по-адекватни в защита и в нападение и да завържем мача в края. За мен много силен Трой Франклин от Академик Бултекс 99, а Питър Олисемека отново бе на ниво, както и Васил Бачев, който е константа в пловдивския тим. Трудно играем срещу високите играчи на другите отбори, тъй като две от 4-те ни високи момчета са юноши. Разликата дойде оттам, че ние имаме 19 грешки, от които противникът има 14 откраднати топки. А ние имаме само 2 откраднати топки от 11 техни грешки. Техните грешки не водеха до директни атаки, за разлика от нашите. Идеята ми е да въртя състезателите ми, които показват израстване и спряха да се страхуват. Вече се надиграваме баскетболно.  Поздравявам Академик Бултекс 99, който е много приятен отбор, поздравявам и моя добър приятел Асен Николов. Желая им успех занапред."

 

Александър Кръстев, баскетболист на  Черно море Тича: "Започнахме добре, имахме тежко пътуване от Варна в деня на мача, но това не трябва да ни е оправдание. Смятам, че се представихме достойно, все пак имаме няколко момчета юноши в състава. Поздравявам Академик Бултекс 99, който е добър отбор. Мисля, че показваме израстване в сравнение с началото на сезона. Пламен Алексиев се възстанови, дойде Георги Боянов и двамата вдигнаха класата на тима."1 2 3 4 5 ... 138 »
http://www.festahotels.com
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager