А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Коментари след Берое - Балкан (89:80)

Коментари след Берое - Балкан (89:80)

Любомир Минчев, старши треньор на Берое: "Първо искам да поздравя играчите, че в такъв труден момент намериха сили, физически и психически, да издържим срещу един от най-добрите отбори в НБЛ. Поздравления за противника също. Те са страхотен отбор. Радостно е, че вкарвахме много, но и успяхме да покажем онази защита, която ни липсваше в предходните 2 срещи. Радостен съм, че издържахме. Имахме много къса ротация."

 

Тихомир Желев, капитан на Берое: "Това беше изключително важна победа за нас. Щастливи сме, че стигнахме до успех срещу толкова силен противник като Балкан. Доволни сме, защото наистина бяхме изпаднали в някаква мини криза. Надявам се, че това ще ни повдигне настроението и ще избягаме от грешките, които допуснахме. Може би допуснахме подценяване срещу Ямбол и Черно море, но това е недопустимо. Концетрацията, с която излязохме днес на игрището беше добра и трябва да я поддържаме."

 

Небойша Видич, старши треньор на Балкан: "Загубихме, защото играхме наистина срещу силен противник. От друга страна на подобно ниво да допускаш подобни грешки е недопустимо. Просто нямам думи. Беше бедствие. Берое се представиха на много високо ниво. Направиха някои ротации по време на играта, които честно казано бяха лишени от логика, но ние просто не успяхме да се възползваме. В заставането до човека, в пробиването ние просто не намирахме вярното решение. Домакините разполагаха тази вечер с двама невеорятни стрелци, които изковаха техния успех."

 

Венцислав Петков, капитан на Балкан: "Смятам, че изграхме нелош мач, но за огромно съжаление грешки в самия край ни лишиха от победата. Ние знаехме, че е изключително важен двубой и искахме победата. За съжаление не успяхме да стигнем до нея след наистина елементарни грешки."1 2 3 4 5 ... 138 »
http://diassport.com/
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager