А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Ямбол - Академик Бултекс 99 (82:73)

Отзиви след Ямбол - Академик Бултекс 99 (82:73)

Иван Чолаков, старши треньор на Ямбол: "Определено стана зрелищен мач, първо като емоция за публиката и второ като достатъчно равностойност. Добре е, че се справихме с тяхната защита. Смятам, че в този мач съумяхме да се справим с отбора на Пловдив и заслужено спечелихме."

 

Станислав Говедаров, капитан на Ямбол: "Доста тежък мач, който ни помогна да излезем от дупката. Направихме много добра игра, която се увенча с успех. Има още над какво да работим, но смятам, че към момента сме уцелили правилния ритъм."

 

Асен Николов, старши треньор на Академик Бултекс 99: "Слаб мач за нас, особено в защита. Имахме моменти, в които можехме да обърнем мача, но във важни моменти направихме грешки, които позволиха на отбора на Ямбол да направи разлика, особено в края на мача."

 

Васил Бачев, капитан на Академик Бултекс 99: "Получи се добър мач за публиката. Поздравявам отбора на Ямбол за победата. Намират се в добра форма, ние играхме слабо особено в защита. След толкова много грешки трябва да си вземем поука от този мач."

 1 2 3 4 5 ... 138 »
http://www.festahotels.com
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager