А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Левски Лукойл - Академик (106:71)

Отзиви след Левски Лукойл - Академик (106:71)

Константин Папазов, старши треньор на Левски Лукойл: “Подходихме сериозно за този мач. Може би по-сериозно, отколкото останалите предполагаха. Най-вече защото в последния месец Академик постига много добри резултати. Беше важно да спечелим и това завъртане в НБЛ, за да сме домакини в третото. В такива мачове е важно всички да вземат участие, защото игровите минути за тези, които иначе не получават толкова, са начин частично да бъдат задоволени като принос.”

 

Божидар Аврамов, баскетболист на Левски Лукойл: “Всяка победа е сладка и ценна, без значение дали играем срещу първия или последния в класирането, без значение дали е в България или Европа. Стремим се да даваме максимума от себе си. Трябва да отдадем, обаче, и заслуженото на Академик тази вечер. Здравата работа на целия екип и момчетата е нещо изключително позитивно в баскетболната ни реалност. Тепърва ще берат плодовете на своята упоритост.”

 

Георги Давидов:, старши треньор на Академик: “Не съм доволен и няма как да бъда. Днес играхме с прекалено голям респект към съперника. През последния месец вдигнахме летвата доста, а тази вечер паднахме много под нея. Трябва да направим своите изводи от срещата, да си вземем поука, защото с подобна игра през следващата седмица няма да можем да се противопоставим и на Спартак Плевен.” 

 

Цветомир Чернокожев, играч на Академик: “Може би за всички хора в залата това беше логичният край на мача. Според мен, това ни попречи да играем по-мотивирано. Към факта колко добри играчи имат, добавяме това, че днес те имаха ден в стрелбата, а ние - точно обратното, така че няма изненада. От нас зависи дали ще играем така на мачовете, които трябва да вземем или ще има коренна промяна.”1 2 3 4 5 ... 138 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager