А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Балкан - Спартак Плевен (92:58)

Отзиви след Балкан - Спартак Плевен (92:58)

Небойша Видич, старши треньор Балкан: "Според това какво Спартак Плевен показа до този мач, аз очаквах, че те ще изглеждат по-добре на терена. Ние бяхме фокусирани през целия мач. Добре е, че направихме голяма разлика и младите играчи можеха да участват в тази победа, а един от тях Здравко Христов наистина открадна шоуто тази вечер. Преди мача попитах моите играчи кой отбор има най-добър процент от тройката и те казаха Балкан, но не, това беше Спартак, вероятно не и след този мач, не съм сигурен, но това бяха те. Вероятно това е провокирало моите играчи да не им позволяват отворени стрелби, въпреки че имаха няколко, но ги изпуснаха. Всеки мач е нов. Ще бъде тежко със сигурност в сряда. Както казах в съблекалнята, това е нова лига, ново състезание за Купата, така че надявам се, че ще запазим фокус и ще продължим с доброто представяне, което показваме в последните седмици." 
Здравко Христов, играч на Балкан: "Започнахме мача малко хаотично. След това станахме по-агресивни в защита, вкарахме някои лесни кошове и така се получи добра разлика за нас. След това подържахме темпото, играта и разликата. Щастлив съм, че направих такъв мач. Просто днес беше моят днес. Много се радвам, че получих шанс и се възползвах от него. Не очаквам същия мач с Левски Лукойл, но очаквам да играем отново така добре в защита, с енергия и да победим. Публиката е нашият шести играч. Те винаги ни подкрепят, където и да играем. Призовавам ги да дойдат пак да ни подкрепят в сряда, защото това е много важен мач за нас. Ако победим, може да продължим напред и тази година да спечелим Купата на България."  
Александър Дяковски, старши треньор Спартак Плевен: „Не е само стрелбата от тройката, въпреки че тя е меко казано катастрофална. След два много силни мача в нападение, които изиграхме в последните два кръга, днес може би ни беше най-слабият. С 12% от тройката и с близо 20 грешки, 46% от наказателната линия няма как да станат нещата определено. Съперникът играе много добре в защита, но и ние имахме адски много отворени стрелби, които пропуснахме. Отделно направихме страшно много грешки. Част от тях са заради агресивната игра на Балкан, но за съжаление голяма част са от наша липса на концентрация в нападение. Срещу отбор като Балкан с толкова грешки това е нормалната разлика.
Денислав Вутев, играч на Спартак Плевен: „Според мен проблемът ни дойде от това, че допуснахме много грешки в защита. Нямахме необходимата агресия, която поражда и слабото нападение. По този начин и на самия отбор донякъде му пада мотивацията. Зависим от стрелбата от тройката и това е нещо, което трябва да коригираме. Имаме добри играчи като индивидуалности и може да изглеждаме в пъти по-добре от това.1 2 3 4 5 ... 138 »
http://diassport.com/
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager