А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Академик - Берое (75:93)

Отзиви след Академик - Берое (75:93)

Георги Давидов, старши треньор на Академик: "Въпреки, че разликата е 18 точки, мога да кажа , че съм много доволен от нашия отбор, особено от защитата второто полувреме! Момчетата се бориха невероятно и до края на своите сили , което е и нашата цел!
6 минути преди края беше 6 точки и само липсата на опит в този момент направи разликата толкова голяма! Франкамп беше невероятен и благодарение на него, Берое дръпна в резултата!
Още веднъж поздравявам нашите момчета за характера, който показаха, поздравявам и момчетата от пейката, които не успяха да влезат на терена, което е и моята най-голяма болка! Ние имаме цел, която преследваме в този месец и ще се борим да я осъществим!”

 

Николай Грозев, играч на Академик: "Поздравявам отбора на Берое за победата. Въпреки крайният резултат, мисля че можехме да загубим и с по-малка разлика, след като 6 минути преди края успяхме да намалим разликата до 6 точки. Накрая техният опит им помогна да вдигнат разликата.”

 

Любомир Минчев, старши треньор на Берое: “Ако погледнем до полувремето как играхме, но хайде да гледам моя отбор, беше слабо. Допуснахме 17 грешки. Няма как да съм доволен от това нещо. Второто полувреме това се изчисти до голяма степен, но като цяло не мога да кажа, че сме играли много добре. Важното е, че бихме. За следващия мач трябва да променим концентрацията, с която се отвори мача. Знам добре, че следващия път няма да сме на това ниво като концентрация, защото все пак ще играем с първия в класирането.”

 

Николай Стоянов, баскетболист на Берое: “Отборът на Академик е добре подготвен физически и в комбинация с допуснатата по-свободна игра се получи здрав сблъсък. Радвам се, че започнахме годината с успех. Надявам се, че ще продължим и за напред така.”1 2 3 4 5 ... 154 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager