А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Левски Лукойл - Балкан (77:73)

Отзиви след Левски Лукойл - Балкан (77:73)

 

Константин Папазов, старши треньор на Левски Лукойл: „Лошото е, че за втори път допускаме да ни поведат с много. Явно е, че имаме характер, щом отново стопихме. Но ми се иска да го проявяваме от самото начало. Раадвам се за победата. Но имаме да работим много върху концентрацията. Ще анализираме и ще направим своите анализи. Днес бяхме длъжни да зарадваме феновете си.“


Деян Иванов, баскетболист на Левски Лукойл: “Очевидно имаме проблеми, които трябва да разрешим. Ще гледаме мача и ще направим своите поуки. Имаме класа, за да не допускаме подобна огромна разлика за втори пореден път. Много важна победа, но не това беше двубоят, който искахме да изиграем. Разбира се, че искаме да поведем в началото, да трупаме разлика, а не да догонваме. 
Има още нещо важно, което искам да кажа. Недопустимо е пред името на Левски да бъде споменаван мъжки полов член. Без значение от цветовете и отборите, които подкрепяме, ние на първо място сме българи. Просто е недопустимо за истински фенове като тези на Балкан, които подкрепят отбора си без значение дали играят вкъщи, или навън. Ние всички сме българи.”


Небойша Видич, старши треньор на Балкан: „Дори тези от запалянковците на Левски Лукойл, които най-малко разбират от баскетбол, разбраха какво се случи. Четири години Левски не може да бъде победен, дори когато някой ги поведе с 30 точки. Тази година Балкан ще вземе титлата! Може да Ви е смешно, но Ви го обещавам. Това е истински срам! Съдията Венцислав Великов толкова се страхуваше, че ни е взел много, че в един момент започна да ни дава неща, които не заслужавахме. Димитър Димитров, който изгледа мача от пейката, в момента плаче. Няма да простя подобно нещо – да видя сълзи в очите на момче като него.“

 

Микейл Хопкинс:, играч на Балкан: „Случи се същото, което стана и в мача за Купата. Поведохме убедително, но допуснахме опонентът да навакса. Този двубой вече приключи, трябва да го забравим и да продължим напред.”1 2 3 4 5 ... 138 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager