А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмболЯмбол
НОВИНИ
 

Лавар Бол благодари лично на генералния мениджър на НБЛ

Лавар Бол благодари лично на генералния мениджър на НБЛ

Лично собственикът на Big Baller Brand и създател на JBA - Младежката баскетболна асоциация благодари на Генералния мениджър на НБЛ, Лили Борисова. Г-н Бол, който е баща на Лонзо Бол от Лос Анджелис Лейкърс и на ЛиАнджело Бол, който бе в София през уикенда, и екиипа му изрази благодарности за  светкавичната организация от страна на българския екип. 

 

От JBA се свързаха с НБЛ в лицето на Лили Борисова, със спешна молба, София да замести Словения като локация за тура на тима на Балканите след отказ на словенската федерация. Поради непрекъснатите промени и различни решения, програмата в София бе уточнена само седмица преди самия мач с Академик. "Както вече няколко пъти споделих, трябваше да се вземе много бързо решение и да се започне работа веднага по оргнизацията на мероприятието. Реших, че така или иначе много рядко в България има възможност да се организира такъв ивент, както и че трябва да се използва момента за промоция на НБЛ, баскетбол и Федерация. Както знаете 300 000 души гледаха мача в реално време, а отразяването е в много сериозни медии - Си Ен Ен, И Ес Пи Ен..... Сандра и Мария Мицова откликнаха, и се справихме. Резултатът от взетото ми решение да се включим е повече от задоволителен. Ако имахме повече време за промотиране на визитата, щяхме да напълним и зала с по-сериозен капацитет." - сподели Лили Борисова

 

В поздравителния адрес, Лавар Бол, казва още: "благодарност и уважение за прекрасното сътрудничество, професионалното ръководене на проекта в твое лице и осъществяването му в тези невъзможни срокове. Визитата в София за нас бе много успешна и полезна, а резултатите са високо оценени от партньора ни Фейсбук. Категорично твърдя, че и за България инициативата е успешна и носеща стойност. Ще поддържаме контакт за бъдещи съвместни инициативи." А представителите на екипа му благодариха за гостоприемството, отзивчивостта и отношението. 1 2 3 4 5 ... 134 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Академик Бултекс 99
Ръст: 206 см
Тегло: 104 кг
Рождена дата: 09-12-1991
Пост: Център (5)
март
MVP31
Точки21
Борби11.3
Асистенции1
Отнети топки1.7
Минути28.6
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager