А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Талантите от JBA USA ще се запознаят с българските баскетболни школи

Талантите от JBA USA ще се запознаят с българските баскетболни школи

Отборът на JBA USA ще отдели време и за децата, занимаващи се с баскетбол в България, по време на посещението си в София.

 

Всички школи вече получиха покана за групова визита на мача между JBA USA и Академик София в петък, 16 ноември, от 19:30 в зала "Сейнт Джордж".

 

На следващия ден, събота, децата от школите ще могат да се запознаят лично с талантите от тима на Лавар Бол. Това става по изричното желание на Big Baller Brand, като част от социалната ангажираност на популярните спортисти отвъд Океана.

 

Това ще се случи между 11:00 и 13:00 часа, отново в зала "Сейнт Джордж".

 

Всеки желаещ млад баскетболист може да дойде и да вземе участие в събитието, в което ЛиАнджело Бол и съотборниците му ще разговарят и споделят впечатленията си, както и ще показват уменията си.

 

Организаторът НБЛ планира и турнир 3х3 - отборите ще бъдат от децата, присъсващи на събитието, а треньори ще бъдат момчетата от JBA. 

 

Единствено школите, заявили присъствие на техните деца и подали бройка на мейл league@basketball.bg ще могат да присъстват на събитието.1 2 3 4 5 ... 155 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager