А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Нова дата за срещата на JBA USA с Академик София

Нова дата за срещата на JBA USA с Академик София

Промяна на датата на двубоя между отбора на JBA USA с Академик София направиха организаторите от американска страна. Основният спонсор на европейското турне - Facebook Watch - помоли за намирането на алтернативен час за срещата, за да може тя да достигне до американската аудитория. Огранизаторът в България - Национална Баскетболна Лига реагира светкавично и успя да уреди промяната, за да се състои мачът. Той ще бъде на 16 ноември, петък, от 19:30 часа. Мястото на събитието също бе променено, тъй като зала "Универсиада" е заета в този часови пояс. JBA USA и Академик София ще се срещнат в новата зала "Сейнт Джордж", която става все по-търсен домакин на баскетболни събития. Билети с цена от 3 лева ще се продават на място, като касите ще отворят 60 мин преди началото на срещата и няма да има продажба на билети онлайн. Школите ще влизат безплатно, организирани и при предварителна заявка на електронната поща на НБЛ - league@basketball.bg. 

 

Следете facebook страницата ни, както и Instagram профила на НБЛ за всяка последна информация около двубоя. Очаквайте и още организирани събития за школи и подрастващи по време на престоя на JBA USA в България!1 2 3 4 5 ... 155 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager