А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЯмбол
НБЛ Екип

НБЛ Екип
Лили БОРИСОВА

Лили БОРИСОВА

Генерален Мениджър

Лили Борисова е родена на 25.05. във Велико Търново. 

 

Бакалавър по Информатика от СУ "Св. Климент Охридски", София и по Финанси от ВТУ "Св. Св. Кирил и Методи" - Велико Търново. Магистър по Застраховане и Осигуряване на ЕС от ВУЗФ и Магистър на престижната програма на ФИФА - ранкирана номер 1 в Европа и номер 2 в света за последните години -  FIFA Master in Humanities, Management and Law in Sports (2017).

 

Международен инструктор по баскетболна статистика на ФИБА. ФИБА лицензиран агент.

 

Работи последователно като мениджър на отбора на Лукойл Академик (2002-2008), част е от екипа на БФ Баскетбол (2009-2014), и административен мениджър на мъжкия национален отбор по баскетбол (2010-2015).

 

Мениджър статистика на БФ Баскетбол и БИБЛ.

 

Състезателка по баскетбол от школата на Етър - Велико Търново, играла в женските отбори на Академик Свищов и Академик София.

 

Интересува се от информационни и дигитални технологии, баскетболна статистика, пътувания. четене и култура. В свободното си време обича да прекарва време със семейството и приятели си, да играе баскетбол и да търси развитие на личността, трупайки нови познания и практика. 


Сандра ВЕЛЧЕВА ХЪНТ

Сандра ВЕЛЧЕВА ХЪНТ

Спортен Директор

Сандра Велчева Хънт е родена на 15.09.1986 г. в гр.София.


Бакалавър по Финанси от УНСС, София. Магистър по Бизнес Мениджмънт от Мидълсекс Юнивърсити в Лондон и Магистър по Спортен Маркетинг и Комуникации на Евролига.


Работи по проекти свързани с международните отношения на Българската Професионална Футболна Лига, а също така е и Технически Делегат на ФИБА.


Член на Борд на директорите на Summer Work and Travel Alumni Association.


Съосновател на първата за България Академия за индивидуални баскетболни тренировки за деца и професионални атлети - J Hunt for Skills Basketball Trainings.


Интересува се от пътувания и разучаване на нови култури


КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Черно море Тича
Ръст: 200 см
Тегло: 100 кг
Рождена дата: 09-05-1993
Пост: Крило - Тежко крило (3-4)
януари
MVP32.3
Точки25.7
Борби8
Асистенции1
Отнети топки1.3
Минути31.9
Галерия
http://www.festahotels.com
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager