Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Левски спечели дербито с Хасково 2012

Левски спечели дербито с Хасково 2012

Левски записа втора победа за сезона над Хасково 2012 в драматичен мач в зала „Универсиада” в София със 74:72. Изходът на мача се реши в последните атаки. Баскетболистките на Стефан Михайлов продължават да са сред лидерите в класирането с 9 победи и 3 загуби, а тези на Елена Станкова са пети с актив 4-7. В следващия кръг Хасково 2012 посреща Дунав 8806, а Левски почива.

Христина Иванова наниза 24 точки за победителките и имаше решаваща роля в най-важните моменти. Наташа Попович записа 18 точки и 6 борби, а 14 вкара Виктория Стойчева.

Лидия Върбанова завърши с 24 точки и 9 борби за Хасково, Уолтия Рол добави 20 плюс 12, а със 17 точки и по 8 борби и асистенции се отчете Тацяна Мелникова.

 

 „Аз съм доволна от момичетата, защото те са заедно от три дни, реално имат две тренировки, а противникът е много по-обигран от нас", коментира Елена Станкова.


„Доволен съм само от победата. Смятам, че отборът не е във формата, в която беше в края на миналата година и има причина за това – на момичетата им беше дадена по-дълга почивка. Надявам се в следващите тренировки да наваксат и да се върнат в състоянието, в което бяха", коментира Стефан Михайлов.1 2 3 4 5 ... 177 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten