Академик ПловдивБалканБероеЛевски Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасШуменЯмбол
НОВИНИ
 

Черно море Тича – Левски (72:101) – кой какво каза

Черно море Тича – Левски (72:101) – кой какво каза

Даниел Клечков, старши-треньор на Черно море Тича:

„Ввиждам, че имаме израстване, успяхме да изиграем една равна част - третата, там имаше даже определен подем, те направиха грешки, ние пък им ги върнахме, не успяхме да реализираме тези грешки, които прави Левски, да отбележим кош и да ги накажем. Докато те са много по-опитни от нас и ни наказват. Всяка една наша грешка се наказва - 22 на 10 точките от грешки за Левски. Определено са по-класни, ние сме по-зелени още, лесно бъркаме, бъркаме така, че няма шанс да се върнем, но не мога да кажа, че момчетата не се стараха. Всеки, който влезе даде максимума от възможностите си. Контузени са Мартин Стефанов, Иван Спиров, Берк Мехмед, Христо Ганчев. Цветомир Куртев стисна зъби, за което го поздравявам, той също има контузия в прасеца. Между другото направи много добро включване. Тези резултати от началото на първенството са реални с оглед на това, че сме млади, прекарваме ме го с много емоции и старание от всеки в защита, ОК, не сме победили, но смятам, че не стоим лошо на терена и правим каквото можем."

   Веселин Георгиев, Черно море Тича:

"На този етап - това са реалностите. Ние сме и със скъсен състав в този двубой. Още доста дълго време някои хора ще се възстановяват. Аз не мога да съм доволен  от загубата, но съм позитивен, защото се борихме. На моменти просто ни свършват батериите и тогава по-опитните отбори правят по 10-12 точки и после е трудно да се върнем. Трябва да вдигаме процентите на успеваемост в стрелбата, защото засега поне са ниски."

Константин Папазов, старши-треньор на Левски:

 "Безспорно очаквана победа. Единственото, което мога да кажа категорично, че в сравнение с мача от, мисля че на 9 октомври открихме първенството, е очевиден напредъкът в отбора на Варна. Пожелавам им така да работят, с такова желание и с такова старание. Естествено в хода на мача младостта, липсата на опит, може би умора, и като се натрупа разлика вече губят тази увереност, но много добра първа и трета част за тях. Правят ми добро впечатление, защото това са момчета, които са перспективата на българския баскетбол. Радостно е, че в такива моменти, когато видимо няма финансови възможности да се направи нещо по-значимо, се дава възможност на тези млади момчета, които рано или късно ще се отблагодарят, за това, което прави Варна за тях. Подходихме абсолютно сериозно към мача, защото и победата над Ямбол, и мачът с Берое тук, и мачът в Ботевград срещу Балкан, ни подсказаха, че има напредък. Имаме видимо предимство в подкошието, където е големият опит на нашия отбор, но не съм приятно изненадан, защото го бяхме отчели като факт, че отборът на Варна играе все по-добре и им пожелавам по никакъв начин тази загуба да не ги демотивира. Напротив - в много дълги моменти те са играли успешно срещу отбор, който чувствително ги превъзхожда."

   Чавдар Костов, Левски:

 "Мачът мина доста добре за нас. Играхме доста добре в защита и просто нещата ни се получаваха. Те са доста млад отбор и има още да работят."Решения на ДАС
13.01.2022 15:30
Решения на ДАС
Решения на ДАС
10.01.2022 15:49
Решения на ДАС
1 2 3 4 5 ... 188 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Берое
Ръст: 203 см
Тегло: 103 кг
Рождена дата: 04-11-1993
Пост: Тежко крило (4)
декември
MVP27.3
Точки16.5
Борби11.5
Асистенции1
Отнети топки1.5
Минути22.6
Галерия
Партньори на клубовете
Molten