Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Спартак Плевен – А1 Академик София (86:87) – кой какво каза

Спартак Плевен – А1 Академик София (86:87) – кой какво каза

Александър Милов (Академик София):

 

“Наистина доста луд мач, но не за първи път се случва така. Поздравявам отбора на Спартак, все пак играха с 5-6 човека. Накрая имахме и малко късмет. В последните няколко минути играхме на много високо ниво и успяхме да вземем този толкова важен мач.”

 

Георги Давидов (старши-треньор на А1 Академик София):

 

“За статистика не искам да говоря в този двубой, искам да говоря за характер. Поздравявам нашия отбор за характера, който показа. Тези последни три минути ни качиха с едно ниво нагоре. Да губиш с толкова много точки две минути преди края и да обърнеш мача наистина показва характер. Адмирация за момчетата и целия щаб.“

 

Александър Дяковски (старши-треньор на Спартак Плевен):

 

“Няма какво да гледаме статистиката. Играхме страхотно, но им позволихме да ни откраднат топката на преса няколко пъти в края. След което ни вкараха лесни кошове, изравниха ни и си загубихме мача. Бяхме наясно, че Академик ще бъде агресивен през цялото време, но грешките, които направихме доведоха до моментални кошове. Там вече мача свърши.”

 

Димитър Маринчешки (Спартак Плевен):

 

“Искам да се извиня на всички, които бяха в залата. Ако в предишните мачове сме допускали да ни обръщат, днес това бе просто бе срам и не отговаря на нашите амбиции и възможности. На теория всичко беше ясно. Нямам обяснение защо губим последните си два домакински мача от двуцифрена преднина. Явно проблемът е в нас.”1 2 3 4 5 ... 159 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten