А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Още решения на ДАС след последния кръг в НБЛ

Още решения на ДАС след последния кръг в НБЛ

На заседание, проведено на 06.11.2019 г., Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) разгледа доклада на г-н Любомир Амиорков - дежурен представител на БФБ от среща № 21 между отборите на БК „Академик Бултекс 99“ и БК „Балкан“, проведена на 02.11.2019 г., в зала „Сила“ гр. Пловдив. Въз основа на доклада, на основание чл. 15, ал. 1 във връзка с чл. 25, ал. 1 от Дисциплинарно-административните правила (ДАП) на НБЛ, предвид липсата на депозирано от заинтересованото лице възражение по см. на чл. 18 от ДАП, Дисциплинарно-административният съвет реши:

 

1.           Налага на Ивко Ивков, състезател с № 11 от отбора на БК „Балкан“, глоба в размер на 100 (сто) лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща № 21 между БК „Академик Бултекс 99“ и БК „Балкан“, проведена на 02.11.2019 г.


На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

 

Мотиви: Съгласно доклада на дежурния представител на БФБ, на състезателя с № 11 от отбора на БК „Балкан“ – Ивко Ивков – е отсъдено техническо нарушение. Нарушението е първо за сезона за състезателя, което предопределя размера на наказанието му.

 

На същото заседание, проведено Дисциплинарно-административният съвет (ДАС) на Националната баскетболна лига (НБЛ) разгледа доклада на г-жа София Масларова - дежурен представител на БФБ от среща № 23 между отборите на БК „Берое“ и БК „А1 Академик София“, проведена на 02.11.2019г., в зала „Общинска“ в гр. Стара Загора. Въз основа на доклада, на основание чл. 15, ал. 1 във връзка с чл. 25, ал. 1 от Дисциплинарно-административните правила (ДАП) на НБЛ, предвид липсата на депозирано от заинтересованото лице възражение по см. на чл. 18 от ДАП, Дисциплинарно-административният съвет реши:

 

1.           Налага на Деян Карамфилов, състезател с № 1 от отбора на БК „Берое“, глоба в размер на 100 (сто) лева на основание чл.34, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща № 23 между БК „Берое“ и БК „А1 Академик София“ проведена на 02.11.2019 г.


На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

 

Мотиви: Съгласно доклада на дежурния представител на БФБ, на състезателя с № 1 от отбора на БК „Берое“ – Деян Карамфилов е отсъдено техническо нарушение в 4:37 мин на втората четвърт за реакция след съдийско отсъждане. Нарушението е първо за сезона за състезателя, което предопределя размера на наказанието му.

 

2.   Налага на Любомир Минчев, старши-треньор на БК „Берое“ глоба в размер на 100 (сто) лева на основание чл.35, т.1 от ДАП на НБЛ, за техническо нарушение, отсъдено в среща № 23 между БК „Берое“ и БК „А1 Академик София“ проведена на 02.11.2019 г.


На основание чл. 29 от ДАП на НБЛ, решението по т.1 не подлежи на обжалване.

 

Мотиви: Съгласно доклада на дежурния представител на БФБ, на старши-треньора на отбора на БК „Берое“ – Любомир Минчев е отсъдено техническо нарушение в 0:28 мин на третата четвърт за реакция след съдийско отсъждане. Нарушението е първо за сезона, което предопределя размера на наказанието му.1 2 3 4 5 ... 155 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager