А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

А1 Академик София – Балкан (70:83) – кой какво каза след мача

А1 Академик София – Балкан (70:83) – кой какво каза след мача

Георги Давидов, старши-треньор на А1 Академик София:


„Честита победа на Балкан, напълно заслужена. Аз очаквах лично за себе си по-добра игра от нашия отбор, но изглежда, че още не сме готови за това предизвикателство и за победа над такъв отбор. Но ние си вървим по нашия път и въпреки че днес в определени моменти играхме зле, имаше и моменти с много добра игра“.

 

Андрей Иванов, състезател на Академик София:


“Мачът тръгна с доста голяма енергия и от двата отбора. Смея да твърдя, че до полувремето играхме много добре, но след това не знам какво се случи. Пропукахме се. Допуснахме много детински грешки, от които, естествено, те се възползваха. След това се натрупа голяма разлика, но това, което ме прави щастлив, е, че не се предадохме до края. Опитахме, доколкото е възможно, да се доближим. Предстои ни още работа, продължаваме да се трудим здраво и занапред”.

 

Йовица Арсич, старши-треньор на Балкан:


„Академик е много интересен отбор, който има голям потенциал. Готвихме се много сериозно за този мач. Те играят добре, много умно и търсят предимство там, където го имат. Много атлетични и мобилни момчета. Не бяхме на ниво през целия мач, вкараха ни няколко тройки поред и заслужено стигнаха до равенство. После, с по-сериозна защита, когато осъзнахме, че не бива да сме непременно атрактивни, а умни в нападение, когато заиграхме здраво в защита, всичко си дойде на мястото. Не сме още обиграни, чака ни яка работа. Поздравления за Академик, за треньора и за момчетата. Този сезон са по-добри от миналогодишния и тепърва очаквам много от тях!“

 

Дейшон Найт, състезател на Балкан:

 

“Знам, че този отбор винаги играе здраво. Спомням си още от миналата година, когато бях тук. Наистина играят силно и казах на моите съотборници преди да дойдем на мача тук, че ще бъде тежък двубой. Те са млади момчета, но имат дисциплина и играят силно. Мисля, че започнахме по-слабо мача, но успяхме да се върнем. Започваме да играем по-добре всеки мач. Не подценяваме никого. Тренираме два пъти на ден и се готвим еднакво за всички. Уважаваме всеки противник. Трябва да слушаме указанията на треньора и да продължим да тренираме здраво на тренировки. Сезонът тепърва започва. Чувствам се добре в отбора. Моите съотборници ми гласуват доверие, аз също им вярвам. Имаме добър колектив и постепенно химията в отбора започва да се изгражда с всеки изминал мач.”1 2 3 4 5 ... 155 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager