Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Левски Лукойл – Рилски спортист (85:77), кой какво каза?

Левски Лукойл – Рилски спортист (85:77), кой какво каза?

Константин Папазов (Левски Лукойл):

 

“Когато съперникът е с 55% стрелба от тройката, е положително, че си успял да спечелиш. Върху тях, разбира се, няма такова напрежение. Каквото и да направят, ще бъде много голям успех и това им помага. Започнаха добре в началото, с 2-3 наши грешки. Водиха с 9 точки, но мисля, че един от ключовите моменти за победата ни бе, че успяхме бързо да възстановим тази разлика. Второто полувреме отново започнахме силно. Имаше моменти, в които можеше мачът да отиде в по-голяма разлика за нас, но съперникът до последния момент не се предаде. В отделни моменти в края изиграхме добре ключови нападения и защити. Напълно заслужено спечелихме.”

 

Божидар Аврамов (Левски Лукойл):

 

“Донякъде съм доволен, донякъде – не. Важното е, че победихме. Първото полувреме играхме доста бавно, сигурно се дължи на умора от предишния мач. През второто се стегнахме и показахме истинското си лице. Рилски не е никак лош отбор. Надявам се да победим в Самоков.”

 

 Людмил Хаджисотиров (Рилски спортист):

 

“Имаше пак спад в началото на третата част, но мисля, че се получи оспорван, изнервен мач. Бяхме наистина мобилизирани. Борим се и каквото зависи от нас се опитваме да го правим. Ясно е, че са по-класен отбор Левски Лукойл, но ние се борим мъжки.”

 

Златин Георгиев (Рилски спортист):

 

“Тежък мач. Борихме се. Мисля, че днес играхме по-добре от предишния двубой, но не ни стигнаха сили. Накрая се изморихме. Високите им играчи ни взеха много борби, особено в нападение. Те имат и по-голяма ротация от нас. Като вдигнат разликата до 10-12 точки е трудно да се върнеш. Надявам се да играем добре в следващия мач и ако може, да победим.”1 2 3 4 5 ... 168 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛ
Левски Лукойл
Ръст: 208 см
Тегло: 105 кг
Рождена дата: 15-07-1993
Пост: Тежко крило - Лек Център (4-5)
януари
MVP28
Точки18.3
Борби9
Асистенции3.7
Отнети топки2.3
Минути32.3
Галерия
Партньори на клубовете
Molten