Академик ПловдивБалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Кой какво каза след Левски Лукойл – Рилски спортист (83:74)

Кой какво каза след Левски Лукойл – Рилски спортист (83:74)

Мартин Маринов (Рилски спортист):

“Ядосан съм, защото имахме шанс да вземем този мач, но в една лоша трета част Левски направи разлика от 10 точки. Когато това се случи, този отбор играе освободено и показва доста добър баскетбол. Във всяка една серия първият мач е доста важен. Просто обичам да побеждавам. Още тази вечер забравяме за този мач.“

Людмил Хаджисотиров (Рилски спортист)

“Мисля, че първото полувреме играхме добре и резонно, затова и резултатът беше такъв. Сривът дойде в третата част. Допуснахме да ни вкарат 28 точки. Направихме доста грешки, а това доведе до лесни точки за съперника. Имат 28 точки от бърза атака, а ние имаме 8. Това е основната разлика.”

Тити Папазов (Левски Лукойл):

“Като победа съм доволен, но като анализ имаме какво да правим утре. Със сигурност положителните неща са повече. Съперникът е много освободен, като той мина през ада, за да стигне дотук. Без напрежение, изиграха добър мач. Знаем, че няма да се примирят и за момент. Надявам се в следващия мач да имаме по-дълго време доминация. Имахме контрол и върху този мач. Като първи мач, няма как да мине всичко гладко.”

Божидар Аврамов (Левски Лукойл):

“През първото полувреме се получи доста оспорван мач. В началото на третата част успяхме да си осигурим добра преднина, която до края на мача контролирахме. През второто полувреме си раздавахме добре топката и играхме здраво в защита. Заслужено победихме и сега се концентрираме върху мач номер 2, който със сигурност ще бъде по-труден.”1 2 3 4 5 ... 178 »
КЛАСИРАНЕ
НБЛНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten