ј1 јкадемик —офи€јкадемик Ѕултекс 99ЅалканЅероеЋевски Ћукойл –илски спортист—партак-ѕл„ерно море “ича„ерноморец Ѕургасямбол
Ќќ¬»Ќ»
 

»зказвани€ след —партак ѕлевен - ј1 јкадемик —офи€ (89:78)

»зказвани€ след —партак ѕлевен - ј1 јкадемик —офи€ (89:78)

јлександър ƒ€ковски, старши треньор на —партак ѕлевен: "√оворихме с момчетата, че н€ма как фокусът ни да бъде изц€ло само върху този мач. Ќ€ма как и да е иначе, тъй като наближават плейофите. »де€та ни беше максимално да запазим основните състезатели, но на н€кои им се наложи да игра€т повече. Ќие обаче играем за името на клуба, за отбора и за хората, които се дошли да ни гледат. ћакар и в мач без значение, победата си беше цел є1."

 

 онстантин  оев, баскетболист на —партак ѕлевен: "ћакар че мачът без значение, все пак една победа е за самочувствие преди плейофите. ƒвубо€т започна доста тежко, първите 5-6 минути и двата отбора влизахме в мача. ћалко лежерно започнахме, но след това натрупахме разлика, ко€то съум€хме да задържим. јкадемик е съставен от млади момчета, хвърл€т се и не тр€бва да има отпускане срещу т€х. ƒоста добър отбор са и се радвам, че победихме."

 

√еорги ƒавидов, старши треньор на ј1 јкадемик —офи€: "«а нас н€ма мач без значение. ¬секи двубой е важен, защото искаме да растем. ћного исках да завършим с победа, но не се случи за съжаление. ќтборът игра много добре в гол€ма част от двубо€, но не усп€хме да вкараме в н€кои ситуации. —рещу себе си имаме опитен отбор и той наказва такива неща. ѕожелавам успех на —партак ѕлевен."

 

ћилен ƒудев, играч на ј1 јкадемик —офи€: "»зиграхме около 6-7 двубо€ срещу —партак през този сезон. ћисл€, че сме доста равностойни. ƒнес мисл€, че не играхме нашата игра и затова не победихме. » двата отбора искаха да побед€т за самочувствие, но на нас не си получиха нещата."

 

 1 2 3 4 5 ... 155 ї
 Ћј—»–јЌ≈
Ќационална Ѕаскетболна ЋигаЌ€ма изиграни срещи
√алери€
ѕартньори на клубовете
Molten

Fan Manager