А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Ямбол - Берое (64:90)

Отзиви след Ямбол - Берое (64:90)

Иван Чолаков, стaрши треньор на Ямбол: Логична победа на силния отбор на Берое. Очаквах да играем по-добре, но за съжаление младите нямат толкова качества. Радостното е само това, че имат възможност да играят. Време е да осъзнаят, че това доверие на треньора е натоварено с повече отговорност." 

 

Стоян Петков, играч на  Ямбол: "Заслужена победа за отбора на Берое след допуснати много грешки от наша страна. Определено не успяхме да се справим с агресивната им игра и това донесе победата на съперника."

 

Любимир Минчев, старши треньор на Берое: "Предвид проблемите, които има нашият съперник – отборът на Ямбол, очаквах, че ще победим, но въпреки това и вчера на разбора, и днес също повтярях на отбора да не подценява противника. Те си имат проблемите, ние си имаме проблемите, въпросът е да не подценим ситуацията, така както стана на мача на в Стара Загора. Доволен съм от победата и ог това как играхме."

 

 Николай Стоянов, баскетболист на Берое: "Важна победа за нас, която ни позволи да затвърдим втората позиция в първенството. Това ще ни даде домакинско предимство поне до финална серия, където се надявам да стигнем. Получи се добър мач, Ямбол винаги играе силно пред родна публика, но днес имаха проблеми."
 

1 2 3 4 5 ... 155 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager