А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Ямбол - Берое (64:90)

Отзиви след Ямбол - Берое (64:90)

Иван Чолаков, стaрши треньор на Ямбол: Логична победа на силния отбор на Берое. Очаквах да играем по-добре, но за съжаление младите нямат толкова качества. Радостното е само това, че имат възможност да играят. Време е да осъзнаят, че това доверие на треньора е натоварено с повече отговорност." 

 

Стоян Петков, играч на  Ямбол: "Заслужена победа за отбора на Берое след допуснати много грешки от наша страна. Определено не успяхме да се справим с агресивната им игра и това донесе победата на съперника."

 

Любимир Минчев, старши треньор на Берое: "Предвид проблемите, които има нашият съперник – отборът на Ямбол, очаквах, че ще победим, но въпреки това и вчера на разбора, и днес също повтярях на отбора да не подценява противника. Те си имат проблемите, ние си имаме проблемите, въпросът е да не подценим ситуацията, така както стана на мача на в Стара Загора. Доволен съм от победата и ог това как играхме."

 

 Николай Стоянов, баскетболист на Берое: "Важна победа за нас, която ни позволи да затвърдим втората позиция в първенството. Това ще ни даде домакинско предимство поне до финална серия, където се надявам да стигнем. Получи се добър мач, Ямбол винаги играе силно пред родна публика, но днес имаха проблеми."
 

Решения на ДАС

Решения на ДАС

18.01.2020 16:06
Решения на ДАС

Решения на ДАС

15.01.2020 08:51
1 2 3 4 5 ... 148 »
https://basketball.bg/banner_adv.php?id=79&url=https://cdn1.efbet.com/efbet/landingpage/index_BG.html
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна Лига
Рилски спортист
Ръст: 198 см
Тегло: 103 кг
Рождена дата: 08-06-1993
Пост: Тежко крило (4)
декември
MVP30.8
Точки21
Борби8
Асистенции1
Отнети топки1.8
Минути31
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager