А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след Академик Бултекс 99 - Спартак Плевен (79:66)

Отзиви след Академик Бултекс 99 - Спартак Плевен (79:66)

Асен Николов, старши треньор на Академик Бултекс 99: "Добро начало за нас, започнахме много концентрирано в защита и това ни позволи да играем по-освободено в нападение. Доста стрелби ни влязоха и отворихме добра разлика на полувремето. Имахме спад в третата четвърт, в която съперникът премина в зонова защита, но бързо намерихме решение и отново увеличихме разликата, за да сме по-спокойни до края. За нас последните две домакинства са задължителни, какъвто беше и днешният мач. Излизаме отново на 4-то място и зависи само от нас дали ще го опазим."

 

Венелин Христов, играч на Академик Бултекс 99: "Беше труден мач, но излязохме доста по-мотивирани. Борим се за 4-тото място и трябваше да вземе този мач на всяка цена. Сигурен съм, че успеем и в следващите ни два мача с Ямбол и Черно море. Чувствам се все по-добре, старая се да бъда поледен на отбора, да помагам с каквото мога, радвам се, че треньорът му гласува доверие."

 

Александър Дяковски, старши треньор на Спартак Плевен: "Изиграхме катастрофално първо полувреме, особено в нападение – 16-2 от тройката и под 40 процента при наказателните удари. Вкарахме само 26 точки до почивката, направиха ни голяма разлика. След това се вдигнахме, намалихме пасива на 8 точки, но направихме две елементарни грешки в зоновата защита, от което ни вкараха две тройки. За съжаление втори мач поред процентът ни в стрелбата е много слаб. Липсва ни победа срещу отборите от 2-ро до 5-о място. Имаме последен шанс срещу Рилски спортист. Вдигаме главите, няма какво да униваме."

 

Николай Маринов, баскетболист на Спартак Плевен: "Ужасяващо начало за нас, не знам дали имаме по-лошо през този сезон. На почивката се надявахме да се вдигнем и да свалим разликата. Направихме го – изоставахме само с 8 точки, но Академик Бултекс 99 взе таймаут и после ни вкара две поредни тройки. Това бе тънкият момент в мача. След това не успяхме да вдигнем главите. Труден мач, дойдохме за победа, в четвъртък в Самоков отиваме отново за победа. Надявам се в последните ни срещи ще коригираме нещата."

 

 1 2 3 4 5 ... 155 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager