А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморецЯмбол
НОВИНИ
 

Коментарите след мача Акдемик Бултекс 99 – Ямбол

Коментарите след мача Акдемик Бултекс 99 – Ямбол

Дарко Костич, старши треньор на Академик Бултекс 99:

Не съм доволен от играта ни в защита през първата част. В нападение играхме добре, но не и в отбрана. След почивката опитахме да вдигнем нивото и направихме добра разлика, а в атака отново стояхме добре. Доволен съм за отбора, за момчетата за публиката. Надявам се да спечелим и като гости на Черно море. Близо сме до първите 4 отбора, ще работим много през паузата, надявам се да привлечем още един баскетболист, за да засилим ротацията.

 

Никола Вуйович, Академик Бултекс 99:

Това беше много важен мач за нас след поредицата от домакински загуби. Имахме трудна програма в началото, но се радвам, че взехме тази ценна победа преди паузата. Отборът ни е добър, треньорът – също. Ще направим всичко възможно да подобряваме играта си и да спечелим и следващия мач с Черно море.

 

Иван Чолаков, старши треньор на Ямбол:

В защита не играхме нищо, дори им помагахме. Те също не пазеха много добре, но ние им помагахме. Съжалявам, че моят отбор изглеждаше по този начин. Предстои ни много работа, особено в защита.

 

Дарин Иванов, Ямбол:

Не ме радва това, което стана днес. Дошъл съм в Ямбол да побеждавам, а не да губя с 30 точки разлика. Започнахме нелошо, но все още не сме обиграни, липсва ни организация. Вкарахме 84 точки, което е добре за гостуващ отбор, но в тази среща големият ни проблем бе защитата. Трябва да се затваряме в залата и да работим много. Поздравявам домакините – те са по-добрият отбор и го показаха днес.

 1 2 3 4 5 ... 139 »
http://diassport.com/
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager