А1 Академик СофияАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак-ПлЧерно море ТичаЧерноморец БургасЯмбол
НОВИНИ
 

ДАС наказа Любомир Минчев

ДАС наказа Любомир Минчев

На редовно заседание дисциплинарната комисия на НБЛ наложи различни санкции и накзания след изиграване на срещите от 5-ти кръг в мъькото елитно първенство. 

 

Старши треньорът на БК Берое и националния отбор на България, Любомир Минчев, се лишава от длъжностни права за 1 среща и няма право да води отбора си в следващия си домакински мач срещу Спартак Плевен в събота. Наказанието е съпътсвано и от парична глоба.

 

Минчев е наказан по доклад на старши съдията на срещата Левски Лукойл - Берое и в последствие за "Отправени вулгарни изрази, обидни думи и/или заплюване, заплахи и/или неприлични жестове към длъжностно лице и/или  състезател  и/или служебен персонал и/или зрители" в ефира на БНТ при изказването му след мача срещу Левски Лукойл. Старши треньорът на Берое адресира един от съдиите, обслужващи срещата.

 

Освен техническите нарушения в кръга, ДАС даде указания на БК Спартак Плевен да вземе мерки да приведе в съответствие с изискванията на БФБ уреда за 14/24 секунди в срок до 15.11.2018 г

 

Решение № 17 на Дисциплинарно - административния съвет на НБЛ

Решение № 18 на Дисциплинарно - административния съвет на НБЛ

Решение № 20 на Дисциплинарно - административния съвет на НБЛ1 2 3 4 5 ... 155 »
КЛАСИРАНЕ
Национална Баскетболна ЛигаНяма изиграни срещи
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager