Академик Бултекс 99БалканБероеЛевски 2014Лукойл АкадемикРилски спортистСпартак ПлевенЧерно море ТичаЯмбол
Отбор
Черно море Тича

Черно море Тича

Сезон:

НБЛ-Мъже | Редовен сезон
Кръг Дата Зала Домакин Резултат Гост Съдии
18 2018-02-10
18:00
Христо Борисов Черно море Тича 18:00 Ямбол Boxscore