Академик Бултекс 99БалканБероеЛевски 2014Лукойл АкадемикРилски спортистСпартак ПлевенЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Съвместна инициатива на Виваком и НБЛ - „ Vivacom 4G - Най-бърз кош”

11.10.2017 22:30
Съвместна инициатива на Виваком и НБЛ - „ Vivacom 4G - Най-бърз кош”

Национална баскетболна лига стартира съвмествна инициатива с ВИВАКОМ – „4G най-бърз кош” . След всеки кръг от мъжкото първенство ще се дава информация кой е най-бързо отбелязания кош през съответния кръг. 

 

Според анализ на резултатите от спийдтеста на Ookla за първото и второто тримесечие на годината, VIVACOM има най-бързата мобилна мрежа в България за 2017 г. 

VIVACOM отбелязва най-висок сравнителен резултат за цялата си мобилна мрежа, в стотици хиляди тестовете, направени от потребители с приложението за измерване на скорости „Speedtest“ на Ookla в цялата страна. В допълнение към наградата, VIVACOM постига най-високата средна скорост за сваляне (download) за 4G мрежата.  

Тестовете, измерващи скоростта на мобилните мрежи на операторите в различни точки на територията на Република България са извършени по методологията на Ookla, в периода януари – юни 2017 година.

 

Пълните резултати от тестовете и повече информация за методологията на Спийдтест наградата могат да бъдат намерени на официалния уеб сайт на Ooklahttp://www.speedtest.net/awards/bg/carrier/2017

 

4G мрежата на VIVACOM вече е достъпна за 94% от населението на България, което означава, че жителите на повече от 992 населени места могат да се възползват от мобилен интернет със скорости до 112 Mbps за сваляне и до 37,5 Mbps за качване на информация в мрежата. Всички актуални мобилни планове на телекома, включващи мобилен интернет, позволяват сърфиране в 4G мрежата без допълнително заплащане. Достатъчно е устройството, което потребителят ползва, да поддържа LTE технология и SIM картата му да е сменена с 4G SIM карта.

 

Първият състезател, който участва в инициативата е Александър Янев от БК „Берое”, който успя да вкара кош за 9 секунди от началото на мача със Спартак Плевен на 07 октомври.  Ето и неговото изпълнение: 

 
1 2 3 4 5 ... 82 »
Ефбет

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже | Редовен сезон (кръг 2)
НБЛ-Мъже
Балкан
Ръст: 200 см
Тегло: 90 кг
Рождена дата: 26-02-1988
Пост: Крило (3)
КРЪГ 2
MVP31
Точки25
Борби4
Асистенции1
Отнети топки3
Минути30.1
Галерия
КЛАСИРАНЕ
https://www.vivacom.bg/

Molten

Fan Manager