Академик Бултекс 99БалканБероеЛевски 2014Лукойл АкадемикРилски спортистСпартак ПлевенЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Победителят в онлайн играта ФенМениджър

18.07.2017 19:36
Победителят в онлайн играта ФенМениджър

След края на сезона в Националната баскетболна лига, поставихме финал и на онлайн играта ФенМениджър, която с всяка следваща година увеличава своите привърженици.

Представяме Ви интервю с победителя в предизвикателството на НБЛ Виваком – Светослав Георгиев.

 

Здравейте, вие сте победител в онлайн играта на НБЛ Виваком - ФенМениджър, представете с няколко думи. С какво се занимавате ?

На 13 години съм. Живея в град Плевен и съм ученик в Математическа гимназия.  От 8-годишен тренирам баскетбол, но тази година прекъснах поради лични причини, но продължавам да се интересувам от баскетболa в България.

 

Как разбрахте за играта и защо решихте да се включите? 

Разбрах за играта от фейсбук страницата на НБЛ. Мисля, че познавам  достатъчно добре всички отбори от НБЛ, за да стана един от ТОП Фен-мениджърите.

 

Доволен ли сте, че успяхте да съберете най-много точки сред всички участници и да спечелите голямата награда PlayStation 4 ?

 Естествено, много съм радостен. Няма как след 120 въпроса, много мисли и емоции, да не съм.

 

Kакво най-много ви хареса в баскетболното предизвикателство на НБЛ Виваком?

Играта ФенМениджър беоспорвана до последният момент. Мисля, че това се случи, защото сезонът бе  доста оспорван спрямо предходните, а и най-вече отборът на Спартак Плевен бе равностоен не само с отборите на дъното в класирането, а с всеки един отбор в първенството. Също така забелязах, че феновете в Плевен са едни от най-знаещите и подкрепящи отбора си, което не може да се каже за организацията на баскетбола на спортно ниво.

 

Има ли нещо, което смятате, че трябва да се подобри в онлайн играта?

Мисля, че играта е направена доста добре, но имам малки забележки относно точкуването на билетите от срещите. Тежестта на билетите бе по-голяма, спрямо точките от въпросите. Не всички фенове на баскетбола в България имаха възможност да спорят за призовите места, тъй като не всички билети от срещите носеха точки. Също така привържениците на даден отбор може да не са от съответния град и да им е трудно да посещават срещите му.

 

Кой е любимият ви баскетболен отбор и защо?

Отборът на Спартак Плевен. Според мен голяма заслуга за доброто представяне на отбора  през последните две години има най-добрият треньор Александър Дяковски. Надявам се и през тази година да направи отново добър колектив, който да показват добра игра и отлична атмосфера в отбора, и да продължи да доставя много положителни емоции. Също така симпатизирам и на отбора на БК Рилски спортист, защото се развива много професионално във всяко едно направление.

 

Участвали ли сте преди в подобни игри?

Участвал съм и продължавам да участвам, тъй като печеля и в останалите игри.

 

Успяхте ли чрез онлайн играта ФенМениджър да подобрите баскетболните си познания и да правите по-лесно прогнози за срещите?

Познанията относно баскетбола не мога да ги подобря с такъв тип въпроси. За прогнозите мисля, че до някаква степен да, но в такъв сезон, в който последния може да спечели срещу първия е доста трудно.

 

Бихте ли се включили в играта и през следващия сезон ?

Участвах в първото и второто издание на играта, и в двете спечелих по нещо, затова имам намерения да участвам отново.

 

Вашето пожелание към феновете на баскетбола.

Да са живи и здрави и да се увеличават. Надявам се след всеки мач двете агитки да се разделят с поздрави, а не както при футболното първенство.

 

Екипът на НБЛ Виваком благодари на всички за участието.

Очакваме Ви и през новия сезон!

 
1 2 3 4 5 ... 82 »
Ефбет

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже | Редовен сезон (кръг 2)
НБЛ-Мъже
Балкан
Ръст: 200 см
Тегло: 90 кг
Рождена дата: 26-02-1988
Пост: Крило (3)
КРЪГ 2
MVP31
Точки25
Борби4
Асистенции1
Отнети топки3
Минути30.1
Галерия
КЛАСИРАНЕ
https://www.vivacom.bg/

Molten

Fan Manager