Академик Бултекс 99БалканБероеЛевски 2014Лукойл АкадемикРилски спортистСпартак ПлевенЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Един ден до старта на българското стрийтбол първенство

19.05.2017 11:03
Един ден до старта на българското стрийтбол първенство

 

 

По това време в утрешния ден състезанията в първия турнир от българското стрийтбол първенство за тази година вече ще са започнали. Домакин на встъпителното събитие за сезона е баскетболната площадка пред зала „Строител" в Пловдив, където среща ще си дадат най-добрите баскетболисти по тройки от Тракия и околностите. Интересен детайл е, че състезанието ще има и международен привкус, с два отбора от Сърбия и Турция, които потвърдиха участието си през изминалата седмица.
Спортните състезания ще започнат с надпревари между най-младите баскетболисти във възрастова група до 15 години за момичета и момчета. Ще ги последват девойките и юношите до 18, които ще излъчат победителите си в събота по обяд. Записването за участие при подрастващите ще се извършва на място в 9:00ч., а състезанията ще започнат точно в 10:00ч.
Кулминацията на деня ще бъде отворения турнир за мъже над 18 години, който започва в 14:00ч. Записването на отбори продължава да тече в онлайн платформата на ФИБА 3x3planet.com, а ще се допускат и отбори дошли на място, но не и след 13:00ч. на 20-ти май.
Учтиво молим всички регистрирали се отбори да са на мястото на турнира поне час преди началото на мачовете в груповата фаза, за получаване на екипи и уточнение на системата на провеждане на състезанието.
Освен за титлата Шампион на Пловдив и място на Финалния турнир на българското 3х3 първенство, отборите ще се борят и за атрактивни награди, осигурени от спонсорите на тура VIVACOM, магазини Foot Court и топки Wilson. Първото място ще донесе на най-добрия отбор и 4 чисто нови мобилни телефони Huaway P8 lite.
За доброто настроение на всички зрители и фенове ще се грижи и DJ Drop Marley, а водещ на турнира ще е небезизвестният в баскетболните среди MC Lubaka. Ще има много игри с публиката, състезание по стрелба от тройката и турнир по забивки. Ще присъстват видни баскетболни личности от града под тепетата – капитанът на местния Академик Бултекс99 Илко Нанев и един от най-изявените ни международни съдии – Мартин Хорозов.
Ако сте далеч от Пловдив тази събота пак ще можете да се насладите на качествен баскетбол – потърсете ни в YouTube на канала ни Basketball TV, където ще предаваме всички срещи на живо.
Повече информация за турнира и следващите събития от тура може да намерите на страницата ни във фейсбук www.facebook.com/3x3Bulgaria
и на световния портал за 3х3 баскетбол на ФИБА www.3x3planet.com 
Очакваме ви!1 2 3 4 5 ... 82 »
Ефбет

ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже | Редовен сезон (кръг 2)
НБЛ-Мъже
Балкан
Ръст: 200 см
Тегло: 90 кг
Рождена дата: 26-02-1988
Пост: Крило (3)
КРЪГ 2
MVP31
Точки25
Борби4
Асистенции1
Отнети топки3
Минути30.1
Галерия
КЛАСИРАНЕ
https://www.vivacom.bg/

Molten

Fan Manager