АкадемикАкадемик Бултекс 99БалканБероеЛевски Лукойл Рилски спортистСпартак ПлевенЧерно море ТичаЯмбол
НОВИНИ
 

Отзиви след срещата Академик Бултекс 99 - Черно море Тича от 24 кръг

10.04.2018 20:51
Отзиви след срещата Академик Бултекс 99 - Черно море Тича от 24  кръг

 

Асен Николов /старши-треньор на Академик Бултекс 99/: "Доволен съм от победата, тя е важна, но не и от играта. Черно море ни превъзхожда във всички показатели, с изключение на стрелбата от тройката. Имат и повече борби, и по-малко грешки и повече точки на бърза атака. Като гледам статистиката се чудя как сме спечелили мача. Причината е не толкова умора, колкото напрежение. След мача с Башкими в Балканската лига атмосферата в тима не е добра и оттам има повече напрежение. Предстои ни по-дълга почивка, която идва навреме. Ще трябва да тренираме добре, да разговаряме и се надявам на 21 април в Плевен да покажем друго лице."

 

Дарин Великов /старши-треньор на Черно море/: "Загубихме заради много лош процент на стрелба – 5 тройки от 34 опита. В тези 34 атаки за тройка поне 20 бяха изработени, свободни стрелби. Иначе момчетата се постараха в защита и ограничиха домакините до 70 отбелязани точки.  Доволен съм от старанието и желанието на нашия отбор срещу отбор от първата четворка с амбиции в първенството. Ако 3-4 от тези далечни стрелби бяха влезли, срещата можеше да има друг развой. В плейофите ще играем срещу един от първите два отбора. И миналата година ни бяха отписали, гарантирам, че няма да се предадем. Вече имаме и по-дълга ротация."

 

Мартин Дурчев /Академик Бултекс 99/: "Победата дойде по-трудно, защото не си свършихме работата. Стана ни синдром да не спазваме треньорските указания и това ни създава проблеми. Играем по-хаотично. Единственото добро бе, че спечелихме мача. Вярно, че изиграхме доста мачове, но големите отбори също играят много мачове и в края никой няма да ни пита дали сме уморени или не. Трябва да играем с повече подавания, защото плейофите наближават и няма време."


Цветослав Острев /Черно море Тича/: "Играхме добре в защита, защото ограничихме противника до 71 точки. Все пак те играят много атакуващо. В нападение не се представихме добре, пропуснахме много отворени шутове. Няма как да бием с такъв процент в тройката, особено на чужд терен. Потенциалът ни е по-малък, откакто Боцка и Тубак ги няма. 5-6 човека изнасяме тежестта на срещите и класирането ни в момента е реално."
1 2 3 4 5 ... 108 »
КЛАСИРАНЕ
ТОП 5 на Кръга
НБЛ-Мъже | Редовен сезон (кръг 26)
НБЛ-Мъже
Академик Бултекс 99
Ръст: 203 см
Тегло: 98 кг
Рождена дата: 01-03-1993
Пост: Тежко крило (4)
КРЪГ 26
MVP41
Точки27
Борби13
Асистенции6
Отнети топки1
Минути37.5
Галерия
Партньори на клубовете
Molten

Fan Manager